DEIVYDAS PRASPALIAUSKAS

Deivydas Praspaliauskas  – du kartus pripažintas geriausiu Lietuvos šefu savo karjerą praėjo nuo indų plovėjo darbo Danijoje. Nuo tada jam užteko vos 3 metų, kad taptų nuosavo restorano „Lauro Lapas“ savininku, kuris šiuo metu neatsigina klientų norinčių pasimėgauti išskirtiniais patiekalais. Tuo metu tik 23 metų Deivydas turėjo dar didesnių tikslų ir svajonių. Paeiliui atidaręs dar du restoranus “Bistro 1Dublis” ir “Dublis” Deivydas įrodė, kad tai nebuvo vienkartinė sėkmė, bet besąlygiškai sunkus darbas ir užsidegimas.

Bevystydamas restoranų tiklą Deivydas taip pat spėja dalyvauti eilėje tarptautinių konkursų. Net du kartus užėmęs pirmą vietą “Baltic Culinary Star Cup“ bei laimėjęs “Trendy Chef” taip pat yra finalininkas daugybėje kitų konkursų Londone ir Graikijoje.

Deivydas atvyks į Lyderių inkubatoriaus II pamainą įkvėpti dalyvius siekti savo svajonių bei atskleis, kad su dideliu užsidegimu hobį galima paversti sėkmingu verslu.